dt_leraar_exact_top_0.jpg

Leraar Biologie

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Biologie

Ben jij geboeid door het menselijk lichaam, genetica, flora en fauna en kun jij anderen ook enthousiast maken hiervoor? En wil je een hbo-opleiding volgen die je gemakkelijk met je werk kunt combineren? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Biologie iets voor jou!

De deeltijdopleiding Leraar Biologie heeft een afwisselend programma van lessen, stages, excursies en zelfstudie, dat je aanpast aan je eigen situatie. Je volgt inhoudelijke vakken over evolutie, natuurbeheer, microbiologie en biochemie, maar je leert ook hoe je jouw kennis kunt inzetten in het onderwijs. Zo word je grondig voorbereid op.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Biologie de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info