header_ba_leraar_engels_2020.jpg

Leraar Engels

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Engels Ben jij geïnteresseerd in de Engelse taal en cultuur en wil je jouw leerlingen de verschillende kanten van de Engelstalige wereld laten zien? En ben je op zoek naar een bacheloropleiding die maatwerk biedt? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Engels iets voor jou!

De deeltijdopleiding Leraar Engels bereidt je grondig voor op het leraarschap Engels. Met vakken over de Engelse cultuur, literatuur en taalvaardigheden bieden we een programma waarmee je je vakkennis vergroot. Om deze kennis te kunnen toepassen in de praktijk leer je ook onderwijskundige en vakdidactische vaardigheden.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Powerpoint Leraar Engels

367.87 KB (.PPTX)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Engels de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info