leraar frans dt

Leraar Frans

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Frans

Heb jij een passie voor de Franse taal en literatuur en wil je jouw leerlingen laten kennismaken met de grote diversiteit aan Franstalige culturen? En ben jij op zoek naar een opleiding die je makkelijk met je werk of studie kunt combineren? Dan past de deeltijdopleiding Leraar Frans perfect bij jou!

De deeltijdopleiding Leraar Frans is flexibel: je kunt het studieprogramma aanpassen aan je eigen situatie en werkplek. Je doet opdrachten over de Franse cultuur, literatuur en geschiedenis in combinatie met vocabulaire en grammatica en je leert ook onderwijskundige vaardigheden op basis van theorie. Zo word je grondig voorbereid op het leraarschap. En omdat je die kennis ook in de praktijk moet kunnen toepassen, loop je al vanaf het eerste jaar stage op een school. 

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen. 

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze presentatie!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Frans de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info