leraar_fries_header.jpg

Leraar Fries

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Fries

Kun jij jongeren enthousiast maken voor de Friese taal, cultuur en literatuur? En wil je een bijdrage leveren aan het behoud en de verdere uitbouw van de Friese taal? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Fries iets voor jou!

In veel gezinnen in Friesland spreken ze thuis de Friese taal. Leerlingen vinden het daarom vaak leuk om ook Fries te leren. Als docent maak je hen enthousiast voor de Friese taal, cultuur en literatuur. Tijdens de deeltijdopleiding Leraar Fries volg je vakken over taalvaardigheid, literatuur en geschiedenis, maar ook over onderwijskunde. Je gaat al meteen in het eerste jaar in de praktijk aan de slag tijdens stages. De opleiding is heel flexibel: je kunt het studieprogramma aanpassen aan je eigen situatie en werkplek.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Fries de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info