dt_leraar_geschiedenis_sfeer.jpg

Leraar Geschiedenis

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Geschiedenis

Wil jij leren denken als een historicus en wil je weten hoe je deze kennis over kunt brengen op je leerlingen? En volg je het liefst een hbo-opleiding die je gemakkelijk met je werk kunt combineren? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Geschiedenis voor jou de perfecte studie!

Tijdens de deeltijdopleiding Leraar Geschiedenis bouw je aan een stevige vakinhoudelijke basis. Je volgt vakken over de Nederlandse geschiedenis en staatsinrichting, de oudheid en middeleeuwen, maar ook over historische methodieken en vaardigheden. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor theoretische achtergronden en de manier waarop je jouw kennis in het onderwijs kunt inzetten. Deze deeltijdopleiding kun je aanpassen aan jouw eigen situatie en werkplek.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Geschiedenis de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info