dt_leraar_gezondheidszorg_en_welzijn_top.jpg

Leraar Gezondheidzorg & Welzijn

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Gezondheidszorg & Welzijn

Wil jij toekomstige thuiszorgmedewerkers, sociaal pedagogische werkers of andere professionals in zorg en welzijn opleiden? En zoek je een bacheloropleiding die maatwerk biedt? Kies voor de deeltijdopleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn.

De deeltijdopleiding Leraar Gezondheidszorg & Welzijn heeft een afwisselend programma van lessen en zelfstudie, dat je aanpast aan je eigen situatie. Je volgt inhoudelijke vakken over facilitaire dienstverlening, voeding en beroepsgerichte communicatie, maar je leert ook hoe je jouw kennis kunt inzetten in het onderwijs. Zo word je grondig voorbereid op het leraarschap!

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

dt_leraar_gezondheidszorg_en_welzijn_sfeer.jpg

Ervaringen van studenten

Bekijk hier kort wat onze studenten er van vinden!

Bekijk het filmpje van Elisah! Bekijk het filmpje van Sietske

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Gezondheidzorg & Welzijn de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info