Leraar Natuurkunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Natuurkunde

Ben jij geïntrigeerd door natuurverschijnselen en wil jij moeilijke materie op zo’n manier kunnen uitleggen dat het aansluit bij de belevingswereld van jongeren? Zoek jij een lerarenopleiding op hbo-niveau die je makkelijk kunt combineren met je huidige baan of studie? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Natuurkunde iets voor jou

Als je kiest voor de deeltijdopleiding Leraar Natuurkunde kun je rekenen op een afwisselend programma van lessen, stages, excursies en zelfstudie, dat je aanpast aan je eigen situatie. Je volgt inhoudelijke vakken over moderne natuurkunde, kwantumfysica en licht en beweging, maar je doet ook praktijkonderzoek en leert hoe je jouw kennis kunt inzetten in het onderwijs. Zo word je grondig voorbereid op het leraarschap!

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Natuurkunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info