header_ba_leraar_nederlands

Leraar Nederlands

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Nederlands

Zie jij een taalfout als eerste, ben je dol op literatuur en wil jij onderwijs ontwerpen waarmee je leerlingen uitdaagt? En ben je op zoek naar een bacheloropleiding die maatwerk biedt? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Nederlands iets voor jou!

Tijdens de deeltijdopleiding Leraar Nederlands bouw je aan een stevige vakinhoudelijke basis. Je volgt vakken over taalkunde, letterkunde en taalbeheersing, maar er is ook uitgebreid aandacht voor vakdidactiek en de manier waarop je jouw kennis in het onderwijs kunt inzetten. Deze flexibele deeltijdopleiding kun je aanpassen aan jouw eigen situatie en werkplek.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze presentatie!

Wil je liever een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Nederlands de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info
attje

”Ik ben weer helemaal bij met alle ontwikkelingen in het vakgebied”