leraar_chemie_header.jpg

Leraar Scheikunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Scheikunde

Ben jij gefascineerd door scheikundige processen en wil jij ook anderen laten kennismaken met de geheimen van de chemie? Zoek je naar een opleiding die je goed met je huidige werk of studie kunt combineren? Dan past de deeltijdopleiding Leraar Scheikunde perfect bij jou!

Om goed beslagen ten ijs te komen als leraar Scheikunde heb je veel vakkennis nodig. Daarom volg je tijdens deze deeltijdopleiding vakken over bijvoorbeeld biochemie, fysische chemie en thermodynamica. Daarnaast doe je ook praktijkonderzoek en leer je door middel van vakken als onderwijskunde en adolescentiepsychologie hoe je die kennis kunt inzetten in het onderwijs. Natuurlijk loop je ook stage en ga je op excursies. Het lesprogramma is flexibel en kan aangepast worden aan jouw eigen situatie.!

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan ook natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Scheikunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info