dt_leraar_wiskunde_top.jpg

Leraar Wiskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Wiskunde

Kun jij je uren vermaken met differentiaalvergelijkingen en statistische analyses? En lijkt het jou een uitdaging om leerlingen enthousiast te maken voor deze pittige stof? Dan zal de deeltijdopleiding Leraar Wiskunde jou zeker liggen!

Tijdens de studie Leraar Wiskunde verdiep je je in de diverse aspecten van het wiskundevak, zoals analyse, meetkunde, statistiek en discrete wiskunde. Maar je ontwikkelt natuurlijk ook je vaardigheden als docent! Je leert hoe je met jongeren moet omgaan en hoe je je kennis het beste kunt overdragen.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze presentatie!

Powerpoint Leraar Wiskunde

1.97 MB (.PDF)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Wiskunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info