Logistics Management

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Logistics Management

Werk je in de logistiek en heb je ambities om door te groeien waarbij je jouw praktijkervaring wilt gebruiken én verrijken tijdens een opleiding? Dan is de opleiding Logistics Management jouw studie!

De opleiding Logistics Management richt zich op marketing, productie, logistieke processen, interne organisatie en inkoop. In het studietraject word je opgeleid tot specialist in deze gebieden. In een managementfunctie heb je straks afwisselend en verantwoordelijk werk. Met jouw vakkennis regel je belangrijke bedrijfsprocessen zoals opslag, vervoer, planning en goederenstroom. Tijdens de opleiding is er uiteraard ook veel aandacht voor je persoonlijke groei en praktische vaardigheden zodat je volledig klaargestoomd wordt voor het werkveld.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 2 maart van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Logistics Management de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info