master-design-driven-innovation-deeltijd.jpg

Master Design Driven Innovation

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Design Driven Innovation

Sta jij voor grote complexe maatschappelijke vraagstukken en wil je handvatten? Wil je in samenwerking met andere vakgebieden duurzame innovaties ontwerpen, maar biedt jouw baan geen ruimte voor een voltijd studie? Dan is de deeltijd-master Design Driven Innovation de ideale opleiding voor jou. In jouw eigen tempo leer je de ontwerp-gedreven én mensgerichte aanpak die nodig is om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Deze opleiding wordt ook in voltijd aangeboden. Kijk hier voor meer informatie. Tijdens de teamsessie kun je ook vragen over de voltijd Master Design Driven Innovation stellen. 

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de Master Design Driven Innovation deeltijd de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info