m_educational_leadership_header.jpg

Master Educational Leadership

Wat leuk dat je interesse hebt in de Master Educational Leadership.

Werk je als leidinggevende in het onderwijs en wil jij jouw leiderschapscompetenties verder ontwikkelen op masterniveau? Is het jouw ambitie om met een gefundeerde visie op onderwijs jouw team inspireren en begeleiden bij het ontwikkelen van een eigen schoolvisie en de vertaling daarvan in de praktijk? En wil je samenwerkend leren met collega’s uit het onderwijsveld in Noord-Nederland? Dan is de Master Educational Leadership jou op het lijf geschreven.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan ook natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Educational Leadership de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info