header-master-dizw.jpg

Master Health Innovation

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Health Innovation (voorheen Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn)!

Met slimme oplossingen ouderen de kans geven om langer thuis te wonen? Of een digitale innovatie ontwikkelen waarmee je de zorg beter maakt? Met de deeltijd masteropleiding Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn maak je het allemaal waar!

Er zijn veel mogelijkheden voor digitale innovaties in de zorg. In deze deeltijd masteropleiding ga jij die mogelijkheden verkennen en uitwerken. We werken veel met Design Research: een ontwerpgerichte manier van werken. Daarmee ontwerp je niet alleen innovatieve oplossingen, maar richt je ook op de sociale context waarbinnen zo’n toepassing gebruikt moet worden. Daarnaast is er aandacht voor thema’s als veranderkunde, creativiteit en ethiek.

Deze opleiding wordt ook in voltijd aangeboden. Kijk hier meer informatie. Tijdens de teamsessie kun je ook vragen over de voltijd Master Health Innovation stellen. 

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Health Innovation de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info