m_international_hospitality_and_service_management_header.jpg

Master International Hospitality & Service Management

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master International Hospitality and Service Management!

Ben je dienstverlenend, kritisch, nieuwsgierig en heb je altijd de klant voor ogen? Heb jij de ambitie door te groeien naar een (hogere) managementfunctie in de hospitalitybranche? Wil je een master op het gebied van hospitality combineren met jouw baan en privéleven? Dan is de flexibele Master Degree-opleiding (MA) International Hospitality and Service Management jouw studie!

De deeltijdopleiding Master International Hospitality and Service Management is een flexibele opleiding. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. In plaats van een weekschema vindt er eens in de twee weken een volledige lesdag plaats op een vrijdag. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie!

Deze opleiding wordt ook in voltijd aangeboden. Kijk hier voor meer informatie. Tijdens de teamsessie kun je ook vragen over de voltijd Master International Hospitality and Service stellen. 

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master International Hospitality & Service Management de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info