header-master-kunsteducatie.jpg

Master Kunsteducatie

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Kunsteducatie

Ben jij werkzaam in de sectoren kunst, onderwijs of welzijn en wil jij je verder ontwikkelen als professional in de kunsteducatie? En zoek je naar een opleiding die je kunt combineren met je huidige baan? Dan is de master Kunsteducatie in deeltijd iets voor jou!

In de masteropleiding verdiep en verbreed je de artistieke en kunstpedagogische competenties uit de bachelor. Je studeert samen met professionals uit alle kunstdisciplines en werkvelden, binnen en buiten het onderwijs. Zo krijg je rijk feedback en een veelvoud aan perspectieven op je vraagstukken uit de praktijk.De deeltijdmaster Kunsteducatie kun je combineren met werk, gezin of andere zaken die je tijd vragen.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video's!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Kunsteducatie de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info