m_learning_and_innovation_header.jpg

Master Learning & Innovation

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Learning and Innovation

Werk je al een tijd in het onderwijs en wil je verder groeien in je vak? Lijkt het je een uitdaging om te werken aan vernieuwing en verbetering van het onderwijs binnen jouw organisatie? Kies dan voor de master Learning & Innovation.

Tijdens de master Learning & Innovation leer je hoe jij veranderingen in de onderwijspraktijk voor elkaar krijgt. Hoe laat je leerlingen beter samenwerken, hoe zorg je ervoor dat docenten vaker overleggen en hoe kun jij zelf de leiding nemen op dit gebied? Je leert hoe je onderzoeken en veranderprojecten opzet, uitvoert en hoe je de resultaten toepast in de praktijk.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Learning & Innovation de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info