m_dt_leraar_duits_top.jpg

Master Leraar Duits

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Duits

Ben je tweedegraads docent Duits en wil je doorgroeien naar een eerstegraads bevoegdheid? Wil jij leren hoe je jouw enthousiasme over de Duitse taal zo effectief mogelijk kunt overbrengen op je leerlingen? Dan is de masteropleiding Leraar Duits van NHL Stenden jouw studie!

De Master Leraar Duits is een flexibele deeltijdopleiding en dat betekent dat je het programma kunt afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Je bouwt verder op wat je al weet en kunt: zo ga je de diepte in met onderwerpen als literatuur, grammatica en (cultuur)geschiedenis en ontwikkel je jouw onderzoekend vermogen. Daarnaast leer je hoe je de lesstof het beste samenstelt voor je leerlingen. De theorie hierover kun je direct toepassen in de praktijk. Zo ben jij straks een expert in jouw schoolvak!

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Duits de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info