header-master-leraar-algemene-economie.jpg

Master Leraar Algemene Economie

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Economie

Ben jij tweedegraads docent economie en wil je je verder verdiepen in jouw vak? Zoek je een masteropleiding die aansluit op je werk en privéleven? Kies dan voor de Master Leraar Algemene Economie in deeltijd bij NHL Stenden!

Kies je voor de master Leraar Algemene Economie, dan volg je een flexibele deeltijdopleiding met een afwisselend programma. Je wordt expert in je schoolvak: je verbreedt je bestaande vakkennis en bestudeert nieuwe thema’s zoals de monetaire economie en economie op macro- en microniveau. Je verdiept je verder in vakdidactiek en pedagogiek. Zo kun je de leerstof straks optimaal samenstellen voor je leerlingen, waarbij jouw visie op het onderwijs een belangrijke rol speelt. Daarnaast leer je onderzoek te doen binnen je eigen schoolorganisatie.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Economie de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info