m_dt_leraar_engels_top.jpg

Master Leraar Engels

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Engels

Vind jij het belangrijk om je als leraar te blijven ontwikkelen en wil je een eerstegraads bevoegdheid halen? Zoek jij een opleiding waar je veel ruimte krijgt om eigen lesmateriaal te ontwikkelen? Kies dan voor de opleiding tot Master Leraar Engels bij NHL Stenden.

Na het afronden van de master Leraar Engels ben jij een expert in je vak! Je bouwt tijdens de opleiding verder op wat je al weet en kunt: zo verdiep je je in onderwerpen als taalwetenschap, literatuur en (cultuur)geschiedenis en ga je aan de slag met eigen onderzoek. Daarnaast leer je hoe je de lesstof het beste samenstelt voor je leerlingen. De theorie hierover kun je direct toepassen in de praktijk.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Engels de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info