m_dt_leraar_fries_top.jpg

Master Leraar Fries

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Fries

Heb je een bachelor Fries afgerond en wil je meer weten over meertaligheid en de Friese taal- en letterkunde? Op zoek naar verdieping zodat je beter toegerust bent op je werk als docent Fries? Dan is de educatieve master Leraar Fries iets voor jou!

Tijdens de master Leraar Fries word je opgeleid tot expert op je vakgebied. Je verbreedt en verdiept je kennis van de Friese taal, geschiedenis en cultuur en je leert meteen hoe je die stof kunt omzetten in boeiende lessen voor jouw leerlingen. Zo pas je de theorie meteen toe in de praktijk. Verder doe je onderzoek naar een thema dat bij je vak aansluit. Tijdens de lessen voor het vak Fries wordt er natuurlijk Fries gesproken; de generieke vakken worden in het Nederlands gegeven.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Fries de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info