m_dt_leraar_nederlands_top.jpg

Master Leraar Nederlands

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Nederlands

Wil jij als tweedegraads docent Nederlands je eerstegraads lesbevoegdheid halen? Ben je op zoek naar verdieping in je vak en wil jij effectief onderwijs leren ontwerpen voor het eerstegraadsgebied? Dan is de deeltijdmaster Leraar Nederlands bij NHL Stenden de opleiding die je zoekt.

Hoe interesseer je jouw leerlingen in literatuur voor volwassenen? Op welke manier kun je de leerstof zo effectief mogelijk overbrengen en welke onderwijsvormen werken het beste? Tijdens deze master word jij opgeleid tot didactisch expert die zelfstandig onderwijs kan ontwerpen. Maar je houdt je natuurlijk ook bezig met de inhoud van je vak: thema’s als Nederlandse literatuur, taalgeschiedenis en taalontwikkeling worden verder uitgediept.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan ook natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Nederlands de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info