header-master-leraar-wiskunde.jpg

Master Leraar Wiskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Leraar Wiskunde

Heb jij een eigen visie op wiskundeonderwijs en wil jij ontdekken hoe je de stof het beste op jouw doelgroep overbrengt? Vind je het tijd om door te groeien naar een eerstegraads lesbevoegdheid? Kies dan voor de deeltijdmaster Leraar Wiskunde bij NHL Stenden!

Voor een eerstegraads docent wiskunde is grondige vakkennis van groot belang. Daarom verdiep je je tijdens de master verder in onderwerpen als algebra, meetkunde, statistiek en analyse. Je leert ook hoe je die kennis het beste kunt overbrengen op je leerlingen: welke onderwijsvorm is bijvoorbeeld het meest effectief? Omdat je al tijdens de master lesgeeft in de bovenbouw van havo en vwo kun je dat meteen in de praktijk testen. Verder ga je onderzoek doen binnen je eigen organisatie en vakdidactisch onderzoek doen binnen je eigen lespraktijk.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier. Je kunt in februari starten.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Leraar Wiskunde de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info