m_pedagogiek_topfoto.jpg

Master Pedagogiek

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Pedagogiek!

Tijdens deze studie leer je op hoog niveau onderzoeksmatig pedagogische innovaties te ontwerpen en deze te implementeren in de praktijk. Op welk gebied jij je focust, bepaal je zelf. Ben jij op bachelorniveau werkzaam in het sociale of educatieve werkveld of binnen een welzijnsorganisatie? En wil je een stap zetten in jouw carrière om uit te groeien tot een innovatieve professional? Dan is de master Pedagogiek iets voor jou.

Meer weten?

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan het eerder opgenomen webinar. In deze presentatie vertellen we hoe de opleiding in elkaar steekt en geven we antwoord op vragen van belangstellenden. Heb je zelf vragen, neem dan deel aan de interactieve sessie van 18.00 of 20.00 uur.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Meer weten? In deze video wordt alle algemene informatie van deze master besproken.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Pedagogiek de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info