m_serious_gaming_header.jpg

Master Serious Gaming

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Serious Gaming

Wil jij leren hoe je gaming kunt inzetten voor serieuze doeleinden, bijvoorbeeld om het gedrag van mensen te veranderen? En wil je een opleiding volgen die je makkelijk kunt combineren met je huidige werk of studie? Meld je dan aan voor de deeltijdmaster Serious Gaming!

Tijdens de masteropleiding Serious Gaming leer je hoe gaming structureel kan bijdragen aan oplossingen voor verandervraagstukken bijvoorbeeld voor digitale en analoge games. De opleiding maakt onderdeel uit van een uniek netwerk waarin ontwerpend onderzoeken, professionele ontwikkeling en het verder brengen van de praktijk met Serious Gaming in samenhang zijn georganiseerd. Daarmee krijg jij als student een uitdagende en relevante leeromgeving vol mogelijkheden.

Deze opleiding wordt ook in voltijd aangeboden. Kijk hier meer informatie. Tijdens de teamsessie kun je ook vragen over de voltijd Master Serious Gaming stellen. 

Meer weten?

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding finance & control duaal de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info