img_7247.jpg

Master Social Work

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Social Work! De deeltijd master is een joint degree van NHL Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen. Je profiteert van de kennis van 2 hogescholen. Deze opleiding bereidt je voor op een spilfunctie in het sociale domein. Wil jij het verschil maken in de transformatie van het sociaal domein? Ben jij geinteresseerd in complexe vraagstukken? Wil jij het anders doen, zodat de mens meer centraal staat? Dan biedt de masteropleiding Social Work jou de tools om uitdagingen in het vakgebied aan te gaan.

Tijdens de masteropleiding Social Work ontwikkel je professionele en persoonlijke competenties op basis van actuele en relevante theorieën en concepten. Jij wordt de deskundige die bijdraagt aan een solide basis binnen het sociaal werk. Je inspireert en coacht collega’s, teams en samenwerkingspartners in het werkveld bij het vormgeven van transformatie en innovatie.

Deze opleiding wordt ook in voltijd aangeboden. Kijk hier voor meer informatie. Tijdens de teamsessie kun je ook vragen over de voltijd Master Social Work stellen.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu de presentatie en de video!

Powerpoint Master Social Work

5.32 MB (.PPTX)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Social Work de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info