b_pedagogiek_header.jpg

Pedagogiek

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Pedagogiek

Ben jij geïnteresseerd in kinderen, jongeren en opvoeders? Gun jij ieder kind een kansrijke toekomst, waar je als pedagogisch specialist jouw steentje aan bijdraagt én heb jij een brede maatschappelijke interesse? Dan is de deeltijdopleiding Pedagogiek iets voor jou.

Als pedagoog ben je alert op de veiligheid van kinderen en jongeren. Je bent er om opvoeders te ondersteunen bij problematische opvoedingssituaties en deze te helpen voorkomen. Tijdens de deeltijdstudie Pedagogiek word je opgeleid tot pedagogisch specialist, waarna je jouw expertise kunt inzetten in je samenwerking met ouders, beroepsopvoeders, kinderen en jongeren.

Presentatie infoavond Flex Social Work & Pedagogiek

6.09 MB (.PPTX)

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Pedagogiek deeltijd de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info