morgenbegintvandaag.jpg

Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)

Haal je bewijs van didactische bekwaamheid voor het mbo

Je hebt passie voor jouw vak en beschikt over een flinke dosis werkervaring. Het onderwijs is echt iets voor jou en je bent misschien zelfs al in tijdelijke dienst bij een school. Nu het papiertje nog!

Het opleidingstraject Pedagogisch Didactisch Getuigschrift voor Docenten (PDG) stelt je in de gelegenheid om het PDG-getuigschrift te behalen. Het PDG-getuigschrift is op bachelor niveau en moet daarom voldoen aan de Dublin discriptoren en aan de onderwijs- en examenregeling van de NHL Hogeschool. Het PDG-getuigschrift is landelijk erkend en wordt uitgegeven door een examencommissie van de lerarenopleiding van de NHL. Hiermee ben je benoembaar als mbo-docent op alle mbo-scholen in Nederland.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Didactisch Educatief Professional de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info