busadm-adviseurbancairediensten-0004-3dtpvormgeving.jpg

Pedagogisch Didactische Aantekening (PDA)

Wil jij leerlingen interesseren en motiveren om te leren en aansluiten bij wat leerlingen bezighoudt?

Instructeurs, praktijkexperts en ondersteuners geven instructie aan leerlingen met uiteenlopende achtergronden, interesses en motivaties. Aansluiten bij wat leerlingen bezighoudt en hen interesseren en motiveren om te leren, is een grote uitdaging. Wil jij die uitdaging aangaan? Dan is de cursus Pedagogisch Didactische Aantekening (PDA) iets voor jou.

Na de cursus PDA kun je werken als instructeur, praktijkexpert of ondersteuner in verschillende onderwijssectoren of het bedrijfsleven.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Didactisch Educatief Professional de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info