dt_social_work_top_1.jpg

Social Work

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Social Work!

Vind jij het belangrijk dat iedereen actief kan deelnemen aan de maatschappij en wil je mensen daarin ondersteunen? Werk je in het sociale domein en wil je je ontwikkelen tot Social Work professional? Ben je op zoek naar een flexibele opleiding die je een brede basis én specialisatiemogelijkheden biedt? Dan is deeltijdstudie Social Work iets voor jou!

De deeltijdopleiding Social Work is een flexibele opleiding met een afwisselend programma, dat je aanpast aan je eigen situatie en werkplek. Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel binnen de opleiding. Vanaf de start van de opleiding Social Work doe je opdrachten voor zorg- en welzijnsorganisaties. Dit kan vanuit je huis

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze presentatie!

Presentatie infoavond Flex Social Work & Pedagogiek

6.09 MB (.PPTX)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is opleiding Social Work deeltijd de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info