b_technische_bedrijfskunde_dt.jpg

Technische Bedrijfskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Technische Bedrijfskunde

Zoek je een bedrijfskundige opleiding die je opleidt tot een veelzijdige en gewilde professional, die goed uit de voeten kan in een technische omgeving? Wil jij kijken naar bedrijfsprocessen vanuit het perspectief van de organisatie, de mensen die er werken én de techniek die gebruikt wordt. Kies dan voor deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde!

De deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde is een brede, sterk praktijkgerichte studie. Je krijgt les van mensen uit de praktijk en werkt samen met je medestudenten aan opdrachten, vaak gericht op het analyseren en vernieuwen van processen in je eigen werkomgeving. De contactdag is op vrijdag, tussen 9 en 4 uur.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Technische Bedrijfskunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info