vaktherapie-verkort-header-v2.jpg

Vaktherapie

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Vaktherapie

Werk je in de hulpverlening en wil je jouw creativiteit professioneel inzetten? Of heb je een creatief vak en wil je je talent gebruiken om mensen te helpen? Kies dan voor de verkorte opleiding Vaktherapie!

Bij de opleiding Vaktherapie gaat het om de integratie van ‘kunst’ en ‘kunde’. Die twee moeten samenkomen. Daarom besteedt de opleiding veel aandacht aan methodiek, medium en thema’s op het gebied van mens- en maatschappij (zoals psychologie). Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke groei en reflectie. De lesdag op maandag is van 10:00 - 19:00 uur.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Download hier de vaktherapie presentatie

1.93 MB (.PDF)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Vaktherapie de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info