header_verpleegkunde_deeltijd_v2.jpg

Verpleegkunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Verpleegkunde!

Werk je in de sector Zorg en Welzijn óf ben je erachter gekomen dat jouw hart daar ligt? Ga je dan nu verder ontwikkelen tijdens de deeltijdstudie Verpleegkunde

Tijdens de opleiding ligt de focus op het verlenen van zorg in complexe situaties, preventie en het ondersteunen van zelfmanagement. Je leert het beroep van hbo-verpleegkundige en de zorgsector in de volle breedte kennen. Na de studie kun je je inschrijven als BIG-geregistreerd verpleegkundige met een kritisch reflectieve en onderzoekende beroepshouding. Tijdens de opleiding is er uiteraard ook veel aandacht voor je persoonlijke groei en praktische vaardigheden.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Heb je na deze Infoavond nog vragen?

Neem dan deel aan één van onze infobijeenkomsten over Verpleegkunde. Je kunt je hier aanmelden

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de deeltijd studie Verpleegkunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info