morgenbegintvandaag.jpg

Zij-instroom PO

Wat leuk dat je interesse heb in Zij-instroom PO

Je hebt een baan in het primair onderwijs, maar bent nog niet bevoegd. Het Zij-instroom in Beroep traject (ZiB) in het primair onderwijs biedt je de mogelijkheid om in maximaal twee jaar een bevoegdheid te halen als leerkracht in het primair onderwijs. Hiervoor doe je een geschiktheidsonderzoek en krijg je een passend scholingstraject.

Om zij-instromer te worden in het primair onderwijs moet je beschikken over een afgeronde hbo- of wo-opleiding, voor het onderwijs voldoende maatschappelijke ervaring en beroepservaring en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Voor meer informatie, neem contact met ons op! We vertellen je graag meer.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Download hier de zij-instroom presentatie

450.1 KB (.PDF)

Informatiegids zij-instroom PO

922.75 KB (.PDF)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is Zij-instroom PO de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info