headerwebsite_infoavond_nov2020_1450x600px.jpg

Ontmoet studenten

Hoe ziet de hogeschool eruit en van welke faciliteiten kan ik gebruikmaken? Hoe kan ik werk en studie optimaal combineren? En hoe doen andere studenten dat op dit moment? Voordat je een studie gaat volgen, ben je vaak benieuwd naar ervaringen van anderen. Bij dit onderdeel kan je de hele avond student ervaringen bekijken, kennismaken met de faciliteiten van NHL Stenden en je ontmoet deeltijdstudent Jacco persoonlijk en kunt live vragen stellen.

Ontmoet studenten

jacco-reitsma

In gesprek met Jacco

Op een Informatieavond over Werken & Studeren kan het verhaal van een deeltijdstudent niet ontbreken. Je wilt vast weten hoe het echt is om weer te gaan studeren. Jacco geeft graag uitleg over wat deeltijd studeren betekent en hoe het is om alle ‘ballen’ in de lucht te houden. Hij geeft tijdens twee teamssessies (om 18.30 en om 20.00 uur) uitleg en je kunt Jacco de ‘hemd van het lijf’ vragen! Op een later moment kan je hier ook grasduinen door tips, artikels en andere video’s van deeltijdstudenten. Want de pagina blijft nog live staan tot 7 december.

Het roer om

Jacco heeft het roer letterlijk omgegooid en is iets heel anders gaan doen. 

Lees het artikel

Tips van Jacco

Hoe combineer je werk, je gezin en een studie, Jacco geeft je 7 tips!

Bekijk de video

Marissa van der Walle

Hoe is het om te werken & studeren in de zorg in deze tijd? We vroegen het deeltijdstudent Marissa. Lees haar verhaal!

Ranya Bega

Benieuwd naar Ranya haar carrièremove? Bekijk hier haar verhaal!

Rene veneboer

”De waan van de dag zorgt er voor dat ik dingen doe waar ik nog nooit eerder over nadacht.”

Een sportwinkel runnen en daarnaast nog een deeltijd studie volgen, is in het normale leven al een uitdaging. Nu in deze coronacrisis wordt de retailwereld hard getroffen. Hoe ondernemer en deeltijdstudent Rene hiermee dealt? Lees zijn verhaal!
nhl-deeltijd-esther0412.jpg

”Mensen zijn zo blij dat je er bent. Ik word vaak op één dag wel dertig keer bedankt”

Benieuwd naar meer roer om verhalen? Lees het verhaal van Esther. Zij koos ervoor om vanuit het onderwijs over te stappen naar haar stille roeping; de zorg. Lees het hele verhaal!

Hoe is het nu echt om binnen te lopen bij onze hogeschool?

Ben je benieuwd hoe het er echt uitziet op onze hogeschool tijdens Covid-19 en wil je graag even binnenkijken? Dat kan! We hebben onlangs een sfeervideo gemaakt zonder toeters en bellen, om je een realistisch idee te geven. Neem een kijkje hoe het er in Leeuwarden aan toe gaat.

Ontdek onze locaties

Leeuwarden

Ga je een deeltijd- of duale opleiding in Leeuwarden volgen? Bekijk dan hier de virtuele tour en proef de sfeer van onze hogeschool in de Friese Hoofdstad. > Ontdek locatie Leeuwarden

Meer info

Emmen

Ga jij voor een deeltijd- of duale studie in Emmen? Een regio waar het bol staat van ondernemerschap? Maak vast online kennis met onze hogeschool in het Drentse; in stad Emmen. > Ontdek locatie Emmen

Meer info

Terschelling

Op het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) op onze locatie Terschelling kun je de deeltijdmaster Marine Shipping Innovations volgen. Voor maritieme hbo-professionals die zich verder willen ontwikkelen! Bekijk hier meer over deze locatie.

Meer info

Groningen

Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in studentenstad Groningen kun je verschillende pabo-opleidingen volgen.

Meer info