headerwebsite_homepage_infoavond_22_juni_1450x600px.jpg

Ontmoet

Voordat je een studie gaat volgen, ben je vaak benieuwd naar ervaringen van anderen. Hoe ziet de hogeschool eruit en van welke faciliteiten kan ik gebruikmaken? Hoe kan ik werk en studie optimaal combineren? En hoe doen andere studenten dat in deze tijd? Deze informatie kan je helpen om je keuze te bepalen. Deeltijdstudent Jacco vertelt over zijn ervaringen tijdens twee interactieve sessies.

Ontmoet studenten

jacco-reitsma

In gesprek met Jacco

Op een Infoavond over Werken & Studeren kan het verhaal van een deeltijdstudent niet ontbreken. Hoe is het echt om weer te gaan studeren? Jacco geeft graag uitleg over wat deeltijd studeren betekent. En hoe het is om alle ‘ballen’ in de lucht te houden. Volg één van zijn interactieve teamsessies (om 18.30 en om 20.00 uur) en ga in gesprek met Jacco. De pagina blijft live tot 6 juli.  

Het roer om

Van taxichauffeuse tot intercedent, Sanne Faber draait haar hand nergens voor om.

Lees het artikel

Tips van Jacco

Hoe combineer je werk, je gezin en een studie, Jacco geeft je 7 tips!

Bekijk de video
sanne-faber

””Ik durfde eindelijk naar mijn innerlijke stem te luisteren””

Van taxichauffeuse tot intercedent, Sanne Faber draait haar hand nergens voor om. Tot ze in aanraking komt met haar oude liefde: het onderwijs. Lees het verhaal van Sanne. Lees het hele verhaal!
nhl-deeltijd-esther0412.jpg

”Mensen zijn zo blij dat je er bent. Ik word vaak op één dag wel dertig keer bedankt”

Benieuwd naar meer roer om verhalen? Lees het verhaal van Esther. Zij koos ervoor om vanuit het onderwijs over te stappen naar haar stille roeping; de zorg. Lees het hele verhaal!

Marissa van der Walle

Marissa werkt in de zorg en vlogt over haar werk in deze tijd Lees haar verhaal!

Jacco Reitsma

Jacco Reitsma (38) hing zijn baan in de pensioenwereld aan de wilgen en volgde zijn droom door de deeltijdopleiding Leraar Nederlands te volgen. Ondertussen staat hij al vier jaar voor de klas.

Ranya Bega

Benieuwd naar Ranya haar carrièremove? Bekijk hier haar verhaal!

ervaringsverhaal jacco

””Soms moet je het volledig anders doen om jezelf te kunnen zijn””

Jacco Reitsma (38) hing zijn baan in de pensioenwereld aan de wilgen en volgde zijn droom door de deeltijdopleiding Leraar Nederlands te volgen. Ondertussen staat hij al vier jaar voor de klas. Lees zijn verhaal!

Hoe is het nu echt om binnen te lopen bij onze hogeschool?

Ben je benieuwd hoe het er echt uitziet op onze hogeschool tijdens Covid-19 en wil je graag even binnenkijken? Dat kan! We hebben onlangs een sfeervideo gemaakt zonder toeters en bellen, om je een realistisch idee te geven. Neem een kijkje hoe het er in Leeuwarden aan toe gaat.

Ontdek onze locaties

Leeuwarden

Ga je een deeltijd- of duale opleiding in Leeuwarden volgen? Bekijk dan hier de virtuele tour en proef de sfeer van onze hogeschool in de Friese Hoofdstad. > Ontdek locatie Leeuwarden

Meer info

Emmen

Ga jij voor een deeltijd- of duale studie in Emmen? Een regio waar het bol staat van ondernemerschap? Maak vast online kennis met onze hogeschool in het Drentse; in stad Emmen. > Ontdek locatie Emmen

Meer info

Terschelling

Op het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) op onze locatie Terschelling kun je de deeltijdmaster Marine Shipping Innovations volgen. Voor maritieme hbo-professionals die zich verder willen ontwikkelen! Bekijk hier meer over deze locatie.

Meer info

Groningen

Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in studentenstad Groningen kun je verschillende pabo-opleidingen volgen.

Meer info