Hybride onderwijs

Soms word je als docent ingeroosterd op een college waarbij de studenten verdeeld zijn over twee of meerdere lokalen. Of misschien heb je studenten die vanuit huis een college willen of moeten volgen. Zowel in Blackboard als in Teams kun je lessen verzorgen die vanuit meerdere ruimtes te volgen zijn. Hieronder vind je de instructies.

Een (USB) microfoon reserveren

Wil je een USB-microfoon voor een dagdeel lenen om een hybride college te geven? Je kunt voor het reserveren/lenen van een microfoon voortaan contact opnemen met zowel het secretariaat van je opleiding als met de AV-uitleen op jouw locatie. In Emmen is de AV-uitleen de Mediatheek, in Leeuwarden locatie Rengerslaan 8 is dat de iShop en locatie Rengerslaan 10 het Serviceplein. Op de overige locaties beheert de huismeester de AV-uitleen. 

Steeds meer docenten maken gebruik van de mogelijkheden om hybride colleges te verzorgen, waardoor de vraag naar externe microfoons is gestegen. Om aan deze stijgende vraag te kunnen voldoen, hebben we onlangs extra microfoons aan academies beschikbaar gesteld die je nu dus ook via het secretariaat van je opleiding kunt reserveren/lenen. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet.