Teams

Teams is onderdeel van Office 365 en bied je de mogelijkheid om online colleges aan te bieden. Daarnaast biedt dit pakket nog veel andere mogelijkheden die je helpen bij digitale samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken aan Microsoft Office-documenten en online vergaderen. Vanuit Microsoft is er veel instructiemateriaal beschikbaar over Teams. Daarnaast hebben wij een handleiding gemaakt die specifiek gaat over het verzorgen van digitaal onderwijs via Teams.

Instructievideo’s

Voor het werken in teams zijn verschillende instructievideo’s beschikbaar. Wil je kennismaken met Teams? Bekijk dan de introductievideo. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp of een specifieke functie van Teams? Dan is de kans groot dat daar een instructievideo voor is gemaakt.

Bekijk het overzicht met instructievideo's

Opgenomen colleges delen

Wil je een opgenomen college delen met anderen? Dat kan eenvoudig via Teams zelf. Ook kun je ervoor kiezen de opname te downloaden en vervogens zelf te verspreiden. De opgenomen video's zijn grote bestanden en kunnen daarom niet als bijlage aan een e-mail worden toegevoegd. Gebruik daarom de filesender van Surf om deze grote bestanden veilig te verzenden.

Online onderwijs in Teams

Teams biedt verschillende mogelijkheden om te vergaderen online onderwijs te verzorgen. Lees de handleiding voor meer informatie over het inzetten voor Teams voor jouw onderwijsactiviteiten.

Handleiding

laatste versie 18 maart 2020

677.06 KB (.PDF)