Opnemen van colleges

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt ons onderwijs nu grotendeels digitaal plaats. Een van de mogelijkheden is het aanbieden van een online college of het opnemen van een kennisclip. Het team Media Services & Productions van de dienst Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) staat klaar om je hierbij te ondersteunen.

Wil jij een online college of kennisclip opnemen? Stuur een mail naar weblectures@nhlstenden.com. Zodra wij jouw mail hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Ook inventariseren we in welke mate we je kunnen ondersteunen bij de opname. Eventueel geven we je ook een korte instructie over presenteren voor een camera. Na de opname zorgen wij ervoor dat de video online wordt geplaatst, om te delen met studenten.

Opnemen in collegezalen en opnamestudios’s

Er zijn opnamemogelijkheden in collegezalen in Leeuwarden (Rengerslaan 8, Rengerslaan 10 en de molen) en op locatie Emmen. Ook zijn er opnamestudio’s in Leeuwarden (R10) en in Emmen.
Daarnaast komen er binnenkort do-it-yourself-studio’s in Meppel geïnstalleerd en in Terschelling. Werk je in Groningen of Assen? Dan kunnen wij langskomen om weblectures en kennisclips op te nemen.

Altijd en overal te raadplegen

De video’s die je opneemt zijn op ieder moment en overal ter wereld te raadplegen. Wil je vast een voorproefje van de mogelijkheden? Kijk dan op weblectures.nhlstenden.com. Wil je meer informatie of wil je eens kijken in één van onze studio’s? Stuur dan een naar weblectures@nhlstenden.com of kom langs op Rengerslaan 10 in Leeuwarden. Uiteraard komen wij ook graag langs op een andere NHL Stenden-locatie voor een introductie.

Thuis weblectures en kennisclips opnemen

Je kunt ook vanaf thuis colleges of kennisclips opnemen. We leggen je graag uit hoe je dit doet en je colleges met goede audio- en videokwaliteit opneemt. Mail hiervoor naar weblectures@nhlstenden.com