headerwebsite_welkom_1450x393px.jpg

Online studiekeuzeplein

Zet jouw volgende stap op het studiekeuzeplein. Ontdek jouw talenten met de studiekeuzetest of krijg online advies van een studiekeuzeadviseur.

Live met onze studiekeuzeadviseurs!

 12.00 uur en 19.00 uur
Vind jij het lastig om een te maken in deze tijd? Misschien ben je er al bijna uit maar kan je nog wel wat hulp gebruiken. Stel jouw vragen live aan onze studiekeuzeadviseurs en studenten om 12:00 uur en 19:00 uur. 

Ga naar livestream: 12.00 Ga naar livestream: 19.00

Studiekeuzetest

Binnen vijf minuten inzicht in jouw talenten en interesses. Wil je het resultaat van de test bespreken met een studiekeuzeadviseur? Meld je dan aan voor een studiekeuzegesprek!

Maak de test

Studiekeuzegesprek

Onafhankelijk advies van één van onze studiekeuzeadviseurs. Meld je aan voor een kort (circa 10 min) online gesprek en onze studiekeuzeadviseurs nemen contact met jou op.

Aanmelden

Studiekeuze tips

Hoe maak je nu een studiekeuze? In dit artikel vast een aantal tips.

Bekijk de tips Online studiekeuzehulp voor studenten

Studiekeuzetips van onze studenten

Studeren aan het hbo

Praktische zaken

Studentendecaan

Heb jij bijzondere persoonlijke omstandigheden? Ben je bijvoorbeeld mantelzorger, topsporter of een studerende ouder? Of heb je een functiebeperking of kamp je met lichamelijke of psychische klachten? Onze studentendecaan zoekt samen met jou naar een persoonlijke oplossing. Dit kan je helpen als je nog twijfelt over je keuze of als je vragen hebt.

  • Afspraak | Je kunt een telefonische of online afspraak maken met een studentendecaan via Student Info, 058-2441155. Voor studenten in Emmen 0591-853192.
  • Mail | Of mail je vraag naar decanaat@nhlstenden.com
  • Online| Of vind het antwoord op je vraag online via www.nhlstendendecanaat.nl

Student info

Heb je een vraag over studeren bij NHL Stenden? Kom dan naar de livestream van 19.30-20.30 uur, of neem contact op met student info via WhatsApp: 06 13579931 (ttijdens werkdagen van 9.30 - 16.30 te bereiken) of per e-mail naar studentinfo@nhlstenden.com

Naar livestream

Toelating

Zet jouw volgende stap op het online studiekeuzeplein. Ontdek jouw talenten met de studiekeuzetest of krijg online advies van een studiekeuzeadviseur.

Bekijk de video
dion_nijhof_0.jpg

”In het laatste jaar van de havo ben ik meteen begonnen met oriënteren.”