headerwebsite_welkom_1450x393px.jpg

Livestreams Studenttalks

Wie kunnen er nu beter vertellen hoe het is om te studeren bij NHL Stenden Hogeschool dan onze eigen studenten? Ze nemen jou graag mee in hun eigen ervaringen. Kijk snel welke StudentTalks jij absoluut niet mag missen! 

Studeren aan NHL Stenden

12.00-12.20 door Simone Tabak
Simone vertelt hoe het is om te studeren aan NHL Stenden. Het bewandelen van haar eigen gekozen leerroute was voor haar een groot voordeel. Op dit moment is zij 4de jaars student en vertelt ze over haar stages en specialisatie maar deelt ze ook haar ervaring met studeren in Zuid-Afrika

Naar de livestream

Studieloopbaanbegeleiding

12.00-12.20 uur door Elise Pennock
Waarmee kan een studiecoach jou helpen? En wat houdt studieloopbaanbegeleiding nu precies in? Elise vertelt hoe het heeft bijgedragen aan haar persoonlijke ontwikkeling en hoe het haar heeft geleerd bepaalde keuzes te maken.

 

Naar livestream

Stage lopen in het buitenland

12.20-12.40 uur door Danielle Nijboer
Met haar stage in Zuid-Afrika, volgde Daniëlle haar droom. Een droom die soms ook best wel moeilijk was, vertelt ze open in haar verhaal. Ze neemt je mee in de obstakels die je tegenkomt en de lessen die zij daar van heeft geleerd. Voor haar was dit een halfjaar waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop stond. Was dit het waard?

 

Naar livestream

Studiekeuze: Hoe ontdek jij welke opleiding bij jou past?

12.20-12.40 uur door Eveline Keizer
Vind jij het nog lastig welke opleiding bij jou past? Onze studente Eveline begrijpt jou als geen ander. Zij heeft heel erg geworsteld met haar keuze en is erachter gekomen waar haar talenten en interesses liggen. Eveline heeft voor jou dé gouden tip om je een stap verder te brengen in jouw studiekeuze.

 

Naar livestream