headerwebsite_welkom_1450x393px.jpg

Livestreams Studenttalks

Wie kunnen er nu beter vertellen hoe het is om te studeren bij NHL Stenden Hogeschool dan onze eigen studenten? Ze nemen jou graag mee in hun eigen ervaringen. Kijk snel welke StudentTalks jij absoluut niet mag missen! 

Studeren aan NHL Stenden

12.00-12.20 door Simone Tabak
Simone vertelt hoe het is om te studeren aan NHL Stenden. Het bewandelen van haar eigen gekozen leerroute was voor haar een groot voordeel. Op dit moment is zij 4de jaars student en vertelt ze over haar stages en specialisatie maar deelt ze ook haar ervaring met studeren in Zuid-Afrika

Naar de livestream

Design Based Education

12.00-12.20 uur door Julie Velsink
Kies je voor NHL Stenden? Dan kies je voor design based education onderwijs. Julie neemt jou mee in hoe dit type onderwijs er uit ziet en legt uit op welke wijze online onderwijs op de hogeschool is ingericht.

 

Naar livestream

Studiekeuze: Hoe ontdek jij welke opleiding bij jou past?

12.20-12.40 uur door Anouk van Eunen
Vind jij het nog lastig welke opleiding bij jou past? Onze studente Anouk begrijpt jou als geen ander. Zij heeft heel erg geworsteld met haar keuze en is erachter gekomen waar haar talenten en interesses liggen. Anouk heeft voor jou dé gouden tip om je een stap verder te brengen in jouw studiekeuze.

 

Naar livestream

Stage lopen in het buitenland

12.40-13.00 uur door Danielle Nijboer
Met haar stage in Zuid-Afrika, volgde Daniëlle haar droom. Een droom die soms ook best wel moeilijk was, vertelt ze open in haar verhaal. Ze neemt je mee in de obstakels die je tegenkomt en de lessen die zij daar van heeft geleerd. Voor haar was dit een halfjaar waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop stond. Was dit het waard?

 

Naar livestream