headerwebsite_welkom_1450x393px.jpg

Ontdek locatie Emmen

Zit jouw toekomstige studie in Emmen? De regio vol ondernemers? De stad met het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland? Maak vast digitaal kennis met onze hogeschool en de manier waarop onze studenten werken.

nhlstenden_by-imazzo_8.jpg

Guided Tour

Wil jij sfeer proeven en een kijkje nemen op onze locatie? Meld je dan aan voor onze guided tours!

Meld je hier aan! Bekijk sfeervideo!
Video

Studie Start Week

Bekijk de video

Open Dagen

Benieuwd hoe de open dag er normaal uitziet? Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

Gastcollege’s

Naast dat je lessen van je opleiding volgt organiseren wij ook regelmatig colleges van gastsprekers. Vorig jaar waren zelfs Rico Verhoeven en Frans Timmermans bij ons te gast. Frans Timmermans was in zijn campagne voor het voorzitterschap van de Europese Commissie bij ons te gast om in gesprek te gaan met studenten en bedrijven. Rico Verhoeven was te gast om het academisch jaar in te luiden en gaf een vlammende college over hoe hij omgaat met het sport en zijn imago.

Career Events

Om jou als student de kick-start te geven naar een toekomstige baan organiseren wij voor verschillende opleidingen career events of career days. Op deze manier kom jij vroeg in je studie al in contact met bedrijven. Wellicht ontmoet jij op deze manier wel je toekomstige werkgever!

Bekijk de video

OKE Scriptie Award

Samen met de ondernemersvereniging Ondernemend Emmen organiseren wij jaarlijks de OKE Scriptie Award. Hierbij maak je als afgestudeerde student met je afstudeerscriptie kans op een mooi geldbedrag. Misschien win jij over vier jaar wel de OKE Scriptie Award!

Bekijk de video

Meer informatie over een opleiding?

Bezoek dan onze opleidingspagina’s waar je (doorlopende) voorlichtingsvideo’s kunt bekijken, presentaties, ervaringen van huidige studenten kunt lezen en nog veel meer. Button: Ontdek onze opleidingen.