headerwebsite_odnov2020_1450x600px.jpg

Ontdek locatie Groningen

Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in studentenstad Groningen kun je verschillende pabo-opleidingen volgen. Je vindt hier onder andere de Academische pabo en Itess. Het is een kleine locatie, met veel mogelijkheden. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek.

Opleidingen

In Groningen worden 3 voltijd opleidingen aangeboden in het interessegebied Onderwijs. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Groningen? 

-

De hogeschool

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de hogeschool van binnen te bekijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er op dit moment in Groningen uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Bekijk de fotos

Meer informatie over een opleiding?

Heb jij je studiekeuze al bijna gemaakt, maar zit jij nog met een vraag of ben je op zoek naar extra informatie? Bekijk dan hieronder het schema om te zien wanneer jouw favoriete opleiding een live Q&A verzorgd. Op de specifieke opleidingspagina’s hieronder, vind je doorlopende voorlichtingsvideo’s, presentaties, ervaringen van huidige studenten en nog veel meer.