headerwebsite_welkom_1450x393px.jpg

Io Vivat Nostrorum Sanitas

Io Vivat Nostrorum Sanitas is een hechte Vereniging welke is gevestigd midden in het oude centrum van Leeuwarden. Sociëteit ’t Heertje is de plek waar de Disputen, Gildes en Jaarclubs samen komen, waar Commissies en Bureaus vergaderen, kortom; waar de student zich ontwikkelt.

Sinds de oprichting van de Hogere Hotelschool in 1987 is studentenvereniging Io Vivat Nostrorum Sanitas de plek voor ambitieuze studenten die meer willen met hun studententijd door nieuwe mensen te leren kennen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven en wordt een netwerk gevormd.

Sociëteit ’t Heertje biedt het onderkomen voor haar Leden en is gelegen in het centrum van Leeuwarden. Dit is de plek waar Disputen, Gildes en Jaarclubs samenkomen en het glas heffen op de mooiste tijd van hun leven.
Io Vivat kent meerdere Bureaus en Commissies die allemaal bijdragen aan de groei van de Vereniging. Deze vergaderen wekelijks en helpt niet alleen aan de ontwikkeling van Io Vivat maar ook aan die van de student.

Io Vivat kenmerkt zich door haar ondernemende en ambitieuze karakter. Haar Leden zijn doeners met lef. De term ‘Io Vivatter’ is dan ook een gevestigd begrip binnen de Hotel School.

Waar Io Vivat voorheen exclusief verbonden was aan de Hotelschool, is dat nu niet meer het geval. Studenten aannemen op basis van studie is niet meer van deze tijd, studenten met een Io Vivat-instelling bevinden zich namelijk ook op andere academies. Studenten van de hele hogeschool zijn dan ook van harte welkom zich bij deze ‘Vereniging voor het leven’ aan te sluiten.

Meer informatie

LIVE in gesprek

Heb je vragen over Io Vivat?  Stel ze dan tijdens de online meetings:

Heb je vragen?

Contactperso(o)n(en): Jobbe Groen en Melle de Lange
E-mail: coordinatorpr@iovivat.nl, secretaris@iovivat.nl en info@iovivat.nl Telefoonnummer: 0646852785