headerwebsite_odnov2020_1450x600px.jpg

Ontdek locatie Meppel

Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in Meppel kun je de opleiding International Teacher Education for Primary Schools volgen. Heb je een voorkeur voor een overzichtelijke stad? Dan voel je je vast snel thuis in Meppel. 

Meppel is klein, maar doet wat betreft gezelligheid niet onder voor grotere steden. Je kunt er goed uit eten, uitgaan, naar de schouwburg of bioscoop. Meppel ligt centraal en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein. Wil je op kamers? Een mooie, betaalbare kamer heb je in Meppel gauw gevonden.

Meppel

Meppel

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om bij locatie Meppel binnen te kijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er op dit moment in Meppel uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Bekijk de fotos

Meer informatie over een opleiding?

Heb jij je studiekeuze al bijna gemaakt, maar zit jij nog met een vraag of ben je op zoek naar extra informatie? Bekijk dan hieronder het schema om te zien wanneer jouw favoriete opleiding een live Q&A verzorgd. Op de specifieke opleidingspagina’s hieronder, vind je doorlopende voorlichtingsvideo’s, presentaties, ervaringen van huidige studenten en nog veel meer.