Master Computer Vision & Data Science

Wat leuk dat je interesse hebt in de Master opleiding Computer Vision & Data Science! Dit is een nieuwe voltijdopleiding die in september 2021 van start gaat*.

Ben jij geïnteresseerd in het met kunstmatige intelligentie automatiseren van visuele inspecties en heb jij een Bachelor in ICT, Toegepaste Wiskunde, Engineering of ander gerelateerd technisch domein? Start dan met de verdiepende master Computer Vision & Data Science en haal in één jaar je mastergraad. Tijdens je studie specialiseer je jezelf door middel van toegepast onderzoek op het gebied van deep learning en computer vision.

*Op dit moment zijn we in afwachting van het formele besluit van de NVAO, na een positieve accreditatie. Daarna wordt de inschrijflink in Studielink open gezet. We gaan vol vertrouwen op naar een start in september.

LIVE Q&A

15.45 - 16.30 

Heb je vragen over de opleiding of wil je meer informatie, join dan onze LIVE Q&A! Ook beantwoorden we vragen van andere toekomstige studenten. Handig, want zo krijg jij ook antwoord op vragen waar je misschien nog niet over na had gedacht.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze master? Neem contact met ons op via cvds@nhlstenden.com.

Ontdek de locatie

De Master Computer Vision & Data Science wordt in Leeuwarden aangeboden