m_polymer_engineering_top_0.jpg

Master Polymer Engineering

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Master Polymer Engineering

Ben jij nieuwsgierig, nauwkeurig, analytisch én meer dan gemiddeld geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen? Werk je in de kunststofindustrie en wil je je verder specialiseren in hoogwaardige kunststoffen? Dan is de Master Degree Polymer Engineering jouw studie!

In de opleiding Polymer Engineering komen twee werelden samen: die van de toegepaste engineering en de chemische technologie. De opleiding gaat over het ontwikkelen van hoogwaardige, duurzame kunststoffen: sterke, lichte, kunststoffen met een lange levensduur die geschikt zijn voor recycling en hergebruik. Over de materialen én de manier van produceren. Het studieprogramma is volledig afgestemd op op de behoeften van de industrie.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de master Polymer Engineering de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info