Online Proefstuderen

Ontdek locatie Emmen

Zit jouw toekomstige studie in Emmen? De regio vol ondernemers? De stad met het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland? Maak vast digitaal kennis met onze hogeschool en de manier waarop onze studenten werken.

Opleidingen

In Emmen worden 18 voltijd opleidingen aangeboden in diverse interessegebieden. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Emmen? 

insta_live.jpg

LIVE tour op locatie Emmen

Wil jij sfeer proeven en een kijkje nemen op onze locatie? Volg ons op Instagram @nhlstenden en kijk de live tour van Leeuwarden terug via IGTV.

Naar Instagram
Locatie Emmen

Bekijk de hogeschool

Benieuwd hoe de hogeschool er op dit moment uitziet in Emmen? Bekijk de sfeervideo hieronder!

Bekijk de video!
Video

Studie Start Week 2019

Start je in september met studeren dan neem jij in de studiestartweek deel aan verschillende activiteiten van de opleiding. Naast een informatief deel van de studie start week is fun natuurlijk ook belangrijk. Jij gaat samen met je nieuwe klasgenoten Emmen ontdekken.

Bekijk de video

Gastcollege’s

Naast dat je lessen van je opleiding volgt organiseren wij ook regelmatig colleges van gastsprekers. Vorig jaar waren zelfs Rico Verhoeven en Frans Timmermans bij ons te gast. Frans Timmermans was in zijn campagne voor het voorzitterschap van de Europese Commissie bij ons te gast om in gesprek te gaan met studenten en bedrijven. Rico Verhoeven was te gast om het academisch jaar in te luiden en gaf een vlammende college over hoe hij omgaat met het sport en zijn imago.

Career Events

Om jou als student de kick-start te geven naar een toekomstige baan organiseren wij voor verschillende opleidingen career events of career days. Op deze manier kom jij vroeg in je studie al in contact met bedrijven. Wellicht ontmoet jij op deze manier wel je toekomstige werkgever!

Bekijk de video

OKE Scriptie Award

Samen met de ondernemersvereniging Ondernemend Emmen organiseren wij jaarlijks de OKE Scriptie Award. Hierbij maak je als afgestudeerde student met je afstudeerscriptie kans op een mooi geldbedrag. Misschien win jij over vier jaar wel de OKE Scriptie Award!

Bekijk de video