headerwebsite_odnov2020_1450x600px.jpg

Ontdek locatie Leeuwarden

Wordt Leeuwarden jouw nieuwe studentenstad? Volg vast een digitale tour door de gebouwen en maak kennis met de stad van de Oldehove!

Opleidingen

In Leeuwarden worden 73 voltijd opleidingen aangeboden in diverse interessegebieden. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Leeuwarden? 

Rondleiding locatie Leeuwarden

Meppel

De hogeschool

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de hogeschool van binnen te bekijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er in Leeuwarden uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Bekijk de foto's
Leeuwarden

Leeuwarden Student City

Leeuwarden is dé hbo-stad van het Noorden. Ontdek welk type student jij bent en krijg tips waarmee jij Leeuwarden kunt ontdekken. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar Leeuwarden Student City via Facebook Messenger.

Doe de test! Ontdek Leeuwarden als studiestad

Hoe is het om te studeren in Leeuwarden?

A.S.V.L. Sempiternus V.M.N.

Deze studentvereniging is vertaalt naar modern Nederlands als ''Voor eeuwig onze levenswijze.'', de vereniging is opgericht in 1990. Door middel van tradities weet Sempiternus zich goed te onderscheiden van andere studentenverenigingen in Leeuwarden. Onze sociëteit ligt midden in het centrum van Leeuwarden, hier worden meerdere avonden per week feestjes en borrels georganiseerd. Sempiternus heeft twee Heerendisputen, twee Damesdisputen en momenteel één Jaarclub.

Meer informatie over een opleiding?

Heb jij je studiekeuze al bijna gemaakt, maar zit jij nog met een vraag of ben je op zoek naar extra informatie? Bekijk dan hieronder het schema om te zien wanneer jouw favoriete opleiding een live Q&A verzorgd. Op de specifieke opleidingspagina’s hieronder, vind je doorlopende voorlichtingsvideo’s, presentaties, ervaringen van huidige studenten en nog veel meer.