Open Dag

Open Dag MIWB

Heb jij iets met water en ben je op zoek naar avontuur? Of zijn boten en schepen je passie en wil je graag de wereld zien? Dan is één van de maritieme opleidingen van Maritiem Instituut Willem Barendz (MIWB) jou op het lijf geschreven!

Meer weten over de opleidingen Maritiem Officier of Ocean Technologie of benieuwd naar het studentenleven op het MIWB? Bezoek zaterdag 10 maart onze Open Dag op Terschelling*. Meld je vooraf aan en krijg van ons 2 gratis boottickets!

Waar en wanneer?

Zaterdag 10 maart

9.30 – 15.30

Locatie: Terschelling

Aanmelden

Het formulier is gesloten, je kan je niet meer aanmelden op dit moment.

Open Dag

Programma

Voor de heenreis is er vanuit Harlingen een speciale snelboot geregeld voor alle deelnemers. Deze snelboot vertrekt om 09.30 uur. In de vertrekhal staan studenten gereed om jou aan boord te laten gaan.

Tijdens de Open Dag krijg je:

  • Voorlichting over de opleidingen, de school en het beroepenveld;
  • Een rondleiding door de school;
  • Een lunch in het restaurant van het Nautisch Kwartier;
  • Een bezoek aan het Simulator Training centrum, het opleidingsschip Octans en de Campus.

Tevens is er gelegenheid om een indruk te krijgen van de omgeving en het eiland. Om 15.30 uur is het programma afgelopen. Om 16.15 uur vertrekt de snelboot terug naar Harlingen.

Studeren op een unieke plek

Studeren aan het MIWB betekent studeren op een unieke plek: het Waddeneiland Terschelling. De eerste twee jaar woon je samen met je medestudenten op de campus van het MIWB. Op Terschelling zijn alle faciliteiten aanwezig om je te vermaken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kitesurfen of zeilen, een prachtig strand en een actief studentenleven. In de winter is het wat rustiger op het eiland, maar juist dan bloeit de studentenvereniging op. Je hoeft je dus niet te vervelen!