Alumni van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving wil graag contact houden met afgestudeerden. Via jullie blijven we op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld. Ook horen we graag feedback op ons opleidingsprogramma. We kunnen inspelen op jullie vragen met betrekking tot scholing en ondersteuning en voor jezelf is het natuurlijk ook leuk om via ons contact te houden met oud-studiegenoten. Kortom, we hebben elkaar iets te bieden!

Actief betrokken

Wil je actief betrokken zijn bij de opleiding Docent BKV? Dit kan bijvoorbeeld door het begeleiden van stagiaires, het geven van een opdracht aan ons leerbedrijf of het verzorgen van een gastcollege. Maar misschien wil je ook wel een jaar werkvelddocent zijn. Of kunnen we je een keer benaderen voor een voorlichtingsbijeenkomst of interview.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als alumni via het aanmeldformulier. Natuurlijk willen we graag alle afgestudeerden bereiken, maar we hebben niet van iedereen de juiste contactgegevens. Heb jij nog contact met andere afgestudeerden? Stel ze op de hoogte van deze site.